مادران چه رفتاری با پسران مغرور داشته باشند؟

ساخت وبلاگ

تاثیر مادر بر پسر چگونه است؟

چگونه یک پسر خوب تربیت کنیم؟ (چیکار کنم بچه ام به وسایل خونه دست نزنه)

تاثیر مادر بر پسر آنقدر زیاد است که در اکثر موارد نیمی از خصوصیات پسر دقیقا شبیه مادرش می شود. بر عکس تصورات بعضی ها که فکر می کنند رابطه پدر و پسر بهتر از مادر و پسر است به شما بگوییم که پسر ها به شدت به مادرانشان وابسته می شوند و از آن ها الگو می گیرند. پس نقش مادر در تربیت پسر بسیار مهم است و در شکل گیری هویت او تاثیر زیادی دارد. مادران عزیز تصمیم با شماست. اینکه دوست دارید پسری شجاع و جسور تربیت کنید یا فردی ضعیف و لوس تحویل اجتماع دهید کاملا به شما و نوع تربیتتان بستگی دارد.

شاید با خود بپرسید چرا پسران بیشتر به مادرانشان وابسته می شوند؟ علتش کاملا مشخص است. پسرها به دلیل قدرت طلبی و زمخت بودن به لحاظ احساسی، نیاز به محبت دارند. آن ها به دنبال کسی هستند که نازشان را بخرد و با او مهربان باشد. معمولا پدرها نمی توانند احساساتشان را در ظاهر بروز دهند. مادر علاوه بر اینکه جنس لطیف تری است، احساساتش نسبت به فرزندانش در ظاهر هم به شدت زیاد است. از این رو پسران گرایش بیشتری به مادرانشان دارند و تاثیر مادر بر پسران به شدت ملموس است.

مادران چگونه روی پسرانشان تاثیر می گذارند؟

تاثیر مادر بر پسر از جهت جسمی و روحی بسیار مهم است:

نیازهای جسمی فرزند پسر که باید توسط مادرانشان برآورده شود عبارت است از :

  1. تغذیه و توجه به سلامت جسمی

توجه به تغذیه فرزند پسر( زیرا پسران قویتر قطعا در گذشته به لحاظ تغذیه ای تامین بوده اند و از مواد غذایی سالم استفاده می کرده اند. رشد پسران در دوران کودکی بسیار حائز اهمیت است )

  1. تامین محیطی شاد برای پسران ( که باعث دلگرمی بیشتر آن ها به خانه شده و کمتر وقت خود را خارج از خانه می گذرانند)

نیازهای روحی فرزند پسر که باید توسط مادرانشان برآورده شود عبارت است از :

  1. محبت و عشق دو نیاز مهم و اساسی فرزندان پسر است که باید تا حد ممکن برآورده شود.
  2. آگاه کردن پسران از خطرات محیط و اجتماع و دور کردن آن ها از دوستان بد
  3. تعلیم و تربیت درست پسران (به لحاظ اخلاقی، علمی و تربیتی مادر تا سن بلوغ پسر وظیفه دارد هر آنچه نیاز است را به فرزندش تعلیم دهد)
  4. مادران باید خود الگوی خوبی برای پسرانشان باشند. نوع پوشش مادر بسیار مهم است. بهتر است در دوران بلوغ پسر مادر مراقب نوع پوشش خود باشد.

تاثیر مادر بر پسر در خانواده چگونه است؟

مادر در تربیت فرزند پسرش چه نقشی دارد؟

نقش مادر در تربیت پسر به حدی مهم است که کوچکترین بی توجهی آن ها نسبت به فرزندشان باعث می شود تا آینده آن ها را تا آخر عمر تحت تاثیر قرار دهد. اگر به کانون اصلاح و تربیت سری بزنید و با پسران بزهکار صحبت کنید متوجه می شوید که علت اصلی بزه آن ها بی توجهی والدین در تربیت فرزندان و مشکلات اقتصادی خانواده بوده است.

مهم ترین نقش مادر در تربیت پسر چیست؟

  • اما مهمترین نقش مادر در تربیت پسر این است که او را خودساخته، قوی و مستقل تربیت کند.
  • پسری که محبت مادر را چشیده باشد به دنبال محبت در خارج از خانه نمی گردد.
  • پسری که مادرش به او یاد داده در مشکلات کوچک و بزرگ روی پای خودش بایستد، در آینده لنگ نخواهد ماند و بدون کمک دیگران بر چالش های زندگی اش غلبه خواهد کرد.
  • پسری که بداند در کجا و چگونه و با چه لحنی صحبت کند قطعا مادری داشته که تمام این جزئیات کوچک و بزرگ را از کودکی به او آموزش داده است.
  • پسری که می داند چگونه به همسرش محبت کند، مادری دارد که به او محبت کرده است.
  • پسری که مردی موفق در اجتماع شده و همسری کامل است قطعا الگوی خوبی داشته و والدین مهم ترین الگوهای او هستند.
  • پسری که احترام بزرگتر از خود را دارد در خانواده ای رشد کرده که مادر و پدرش احترام یکدیگر را دارند. مادرش احترام را برای او ترجمه کرده است.
  • پسری که دیگران را تشویق می کند یا به دیگران انرژی مثبت می دهد، قطعا مادری دارد که او را تحسین و تشویق می کند.
  • پسری که در قبال دیگران مسئولیت پذیر است و در زندگی شخصی و اجتماع خود را موظف می داند که به دیگران کمک کند، حتما مادری دارد که مسئولیت پذیری را برای او معنا کرده است.

اگر فکر میکنید که نمی توانید همچین فرزندی تربیت کنید کافی است به مشاوره کودک مراجعه کنید. مشاور با بررسی روحیات و اخلاق پسرتان بهترین راهکار را در اختیار شما مادران عزیز قرار می دهد. ولی از شما خواهش می کنیم که این مساله را جدی بگیرید.

اشتباهات بزرگ مادران در برخورد با پسران چیست؟

  • یکی از اشتباهات بزرگ مادران در برخورد با پسرانشان این است که به آن ها محبت بیش از حد می کنند. توجه خوب است اما حمایت و محبت بیش از حد آن ها اصلا توصیه نمی شود زیرا آن ها را وابسته خواهد کرد.
  • دومین اشتباه بعضی مادران این است که به شدت پسرانشان را تحت فشار قرار می دهند و به قول معروف به آن ها گیر می دهند. سعی کنید مراقب آن ها باشید اما بیش از حد روی آن ها حساس نشوید و مدام دم دست آن ها نباشید.
  • اشتباه سوم این است که بعضی از مادران بسیار سختگیر و بعضی ها به شدت بیخیال هستند. سعی کنید در این زمینه متعادل تر باشید.

رفتار مادر با پسر بزرگ  چگونه باید باشد؟

رفتار مادر با پسر بزرگ نیاز به مهارت و روانشناسی فرزندش دارد. اول اینکه هیچ کس مثل مادر فرزندش را نمی شناسد. مادران روحیات و اخلاق فرزندشان را کاملا می شناسند. می دانند که پسرشان از چه چیز خوشحال می شود و چه موضوع یا رفتاری او را عصبانی می کند. اگر مادران عزیز رفتارهای مثبت پسرشان را تقویت کنند و رفتارهای منفی آن ها را با لحن خوب و به روش های درست کمرنگ کنند حتما رابطه بهتری با آن ها خواهند داشت.

احتیاط کنید

یکی از مهم ترین نکات در رفتار مادر با پسر بزرگ این است که در برخورد با پسر بزرگ باید جانب احتیاط را رعایت کنند. پسران بزرگ دیگر مانند دوران کودکی شان نیستند و به نسبت دوران بلوغ پیچیده تری دارند. به قول معروف زور در کتشان نمی رود و نباید با آن ها مانند بچه ها رفتار کرد.

تا می توانید احترام آن ها را حفظ کنید

پسران در سنین بالا بیشتر از اینکه نیاز به محبت داشته باشند نیاز به احترام دارند. اگر احترام آن ها حفظ شود و گاهی آن ها را شما خطاب کنید، احساس خوبی به او دست خواهد داد. علاوه بر این او نیز احترام شما را نگه خواهد داشت.

با پسرتان دوست باشید

بعضی از والدین به جای اینکه با فرزندشان دوست باشند، فکر می کنند که خشونت و استبداد باعث می شود که آن ها مطیع و حرف گوش کن شوند. خصوصا این موضوع در رابطه مادر با پسران خیلی صدق می کند. مادر باید با پسرش دوست باشد. هر چه سن پسر بالا می رود این ارتباط باید نزدیک تر و نزدیک تر شود.

با او صحبت کنید

باور کنید یکی از رموز موفقیت مادرانی که ارتباط خوبی با پسرشان دارند صحبت کردن در مورد مسائل مختلف است. حرف زدن در مورد چالش های زندگی، مشکلات و احساساتی که پسر با آن ها درگیر است، علاوه بر تخلیه هیجانات و اضطراب ها، رابطه مادر و پسر را نزدیک تر خواهد کرد.

مادران عزیز سنتان را پایین بیاورید

مادران عزیز به قول معروف سعی کنند پایه باشند. مثلا زمانی که پسرتان بازی کامپیوتری می کند یا فوتبال می بیند به جای غر غر کردن که چرا اینکار رو می کنی و چرا فلان فوتبال را تماشا می کنی سعی کنند خودشان مدتی با آن ها بنشینند و بازی کنند یا فوتبال تماشا کنند. چه اشکالی دارد؟ از شما چیزی کم نمی شود که هیچ بلکه پسرتان احساس می کند چه مادر اهل دلی دارم. با خود می گوید پس کسی هست که مرا درک کند.

پرخاشگری ممنوع

مادر عزیزی که عاشق پسرت هستی و دوست نداری راهش را کج برود. فکر می کنی اگر فرزندت را تحت فشار بگذاری و او را اذیت کنی می توانی به او تسلط پیدا کنی؟ یا می توانی حرف خودت را به او ثابت کنی یا به قول معروف اقتدار خودت را به او نشان دهی؟ شما با این نوع تربیت بدتر از پسرتان دور می شوید و این موضوع بسیار نگران کننده است. سعی کنید خلاف این کار را انجام دهی. باید با دوستی و محبت به او نشان دهی که مسیری که می رود اشتباه است.

در نوع پوشش خود دقت کنند

مادرانی که پسرشان به سن بلوغ رسیده سعی کنند که در نوع پوشش خود دقت کنند. متاسفانه در سال های اخیر در بعضی از خانواده ها، بی بند و باری رواج پیدا کرده و بعضی از مادران در حد شان و شخصیت یک مادر رفتار نمی کنند. نوع پوشش آن ها جلوی پسرشان و حتی دوست های پسرشان مناسب نیست. این موضوع زمینه بی بند و باری پسر را فراهم می کند و او را ترغیب می کند تا به کارهای غیر اخلاقی روی بیاورد. پسران خصوصا در دوران بلوغ سریع تحریک می شود.

حفظ حریم خصوصی خانواده

زمانی که پسر کوچک است بعضی مسائل را متوجه نمی شود. والدین عزیز بدانند که کودکی که به سن بلوغ می رسد همه چیز را بهتر از قبل متوجه می شود و در مقابل آن ها واکنش نشان می دهد. پس سعی کنید ضمن حفظ حیا و عفت در کلام و در برخورد با همسرتان، به نوعی رفتار کنید که فرزندتان تحت فشار روحی و جنسی قرار نگیرد. مخصوصا پسران بزرگ  که برخورد با آن ها دقت بیشتری می طلبد.

اگر احساس می کنید که تمام موارد را رعایت کردید اما متاسفانه نتیجه ای نداد بهتر است به مشاوره خانواده سری بزنید و از او راهکار بخواهید. مشاور به نسبت سن پسرتان و شرایط و محیط زندگی و مشکلاتی که با آن درگیر هستید بهترین راهکار ها را در اختیارتان خواهد گذاشت.

تاثیر مادر بر پسر

سوالات متداول

مادران چه رفتاری با پسران مغرور داشته باشند؟

بهترین راه در برخورد با پسر مغرور، صحبت کردن در مورد این رفتار زشتش است. به او بگویید که این رفتارش چندش آور است و باعث می شود دیگران از او دور شوند. معمولا کسانی که مغرور هستند تا به آن ها نگویید متوجه نمی شوند. شاید این موضوع تغییری در رفتار آن ها نداشته باشد اما قهر کوتاه مدت به نشانه اعتراض با این رفتار می تواند راه گشا باشد.

مادران در برخورد با پسرانی که شکست عشقی خورده اند چه رفتاری از خود نشان دهند؟

معمولا اکثر پسرها در این موارد با مادران خود صحبت نمی کنند. اما چه اشکالی دارد که مادران عزیز پیش قدم شوند. در این شرایط تنها درد و دل کردن و تخلیه کردن احساسات می تواند به او کمک کند. نکته مهمی که مادران باید در برخورد با پسرانشان رعایت کنند این است که اکیدا نباید آن ها را شماتت کنند. گارد نگیرید. گاردتان را باز کنید تا پسرتان راحت بتواند با شما صحبت کند. سعی کنید به او بفهمانید که شما هم از این شرایط ناراحتید و دلتان می سوزد. در انتها زمانی که کل حرفهایش تمام شد با زبان محبت آمیز برداشت خود را از صحبت های او بگویید. اینگونه معلوم می شود که چقدر به حرف های او گوش داده اید. این موضوع باعث دلگرمی پسرتان نیز خواهد شد.

واکنش مادر نسبت به سرکشی پسر چیست؟ چگونه باید او را مطیع خود کنیم؟

معمولا پسران هر چه بزرگتر می شوند سرکش تر و لجباز تر شده و فکر می کنند حرف خودشان درست است. خوب این مشکلی است که همه خانواده ها با آن درگیر هستند. به همین دلیل بهتر است که قوانین از کودکی برای پسر وضع شود. اگر مقررات از ابتدا برای او وضع شود زمانی که او بزرگ شد خود را به این قوانین وفق خواهد داد. برخورد با پسران سرکش در بزرگسالی انصافا کار آسانی نیست . از طرفی لجبازی را با لجبازی نباید جواب داد. مدتی با او صحبت نکنید. اجازه دهید خودش پی به اشتباهش ببرد.

هدف مرکز مشاوره و روانشناسی آویژه از ارائه اطلاعات لازم در زمینه مشکلات روانی، افزایش آگاهی شماست تا با توسعه دانش خود، جهت ارتقا و بهبود کیفیت زندگی خود، گامی مهم بردارید. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .

در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره کودک به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد.

moshaver20...
ما را در سایت moshaver20 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : آرش ravanshenasekhoob بازدید : 88 تاريخ : ساعت: